Danske iværksættere gør usa-skoler trådløse, berlingske, 24. december 2016

Danske iværksættere er på vej ind i de amerikanske …

Danske iværksættere er på vej ind i de amerikanske klasselokaler

24. dec. 2016 — Danske Airtame har sin wi-fi-dongle sat i stikket på det store og lukrative skolemarked i Californien. Virksomheden satser på at høste flere …

Danske Airtame har sin wi-fi-dongle sat i stikket på det store og lukrative skolemarked i Californien. Virksomheden satser på at høste flere store ordrer.

Iværksætter i USA: Hvor er danskerne? – Berlingske

Iværksætter i USA: Hvor er danskerne?

11. sep. 2014 — Den danske serie-iværksætter har i ugens løb brugt den store teknologi-opstartsmesse »TechCrunch Disrupt« i San Francisco til at gøre …

Stifter af og chef for Billy’s Billing Toke Kruse undrer sig over, at der ikke er flere danskere, der har vist sig frem ved denne uges San Francisco-messe »TechCrunch Disrupt«.

Dr. Hos danske svigersøn investerer i danske iværksættere

2. dec. 2016 — Den danske forretningsmand i Hong Kong, Peter Kjær, har for første gang investeret i et dansk selskab. Det drejer sig om startup-selskabet, …

Den danske forretningsmand i Hong Kong, Peter Kjær, har for første gang investeret i et dansk selskab. Det drejer sig om startup-selskabet, Glitnr, der vil revolutionere advokatbranchen.

Min datters skole i USA er dobbelt så god som den danske

8. dec. 2010 — Min datters skole i USA er dobbelt så god som den danske. Forskellene er til at få øje på: Undervisningen starter altid til tiden.

Forskellene er til at få øje på: Undervisningen starter altid til tiden. Timer aflyses aldrig. Kravene er dramatisk højere. Vores Washington-korrespondent fortæller om sin datters skole.

Østjyske underbuksedrenge rykker til USA efter vildt vækstår

16. dec. 2016 — Nu rykker firmaets fire stiftere til San Francisco for at jagte et gennembrud på det forjættede marked i USA.

Aarhusianske Organic Basics har i løbet af få år fået stor succes med at sælge økologisk og miljørigtigt undertøj. Nu rykker firmaets fire stiftere til San Francisco for at jagte et gennembrud på det forjættede marked i USA.

Altankonge kaster sig over iværksætter-succeser i Nicaragua

11. okt. 2016 — Dansk iværksætter har banket en succesfuld altan-virksomhed helt op fra begyndelsen. Nu stifter han en skole for iværksættere i …

Dansk iværksætter har banket en succesfuld altan-virksomhed helt op fra begyndelsen. Nu stifter han en skole for iværksættere i Mellemamerika for at give noget tilbage.

IVÆRKSÆTTERI HANDLER OM AT UDLEVE SINE EGNE …

ringen om, hvordan det bliver lettere og mere attraktivt at starte virksomhed i. Danmark. Du får historien om den unge læge Habib Frost, som med Neurescue har …

Publiceringsdato – Uddannelses- og Forskningsministeriet

Publiceringsdato 15. december 2020 Rapporten beskriver den globale rumøkonomi … første gang publiceret i forbindelse med det danske formandskab 2016-2018.

Nyheder fra SDU Dronecenter

Nyheder – SDU

Droner og landbrugsrobotter i flok kan gøre en forskel både ved redningsaktioner og på marken. En gruppe forskere med SDU-professor i spidsen samt to …

Keywords: danske iværksættere gør usa-skoler trådløse, berlingske, 24. december 2016