Nordea online møde

Hold møde online – Nordea

Hold møde online | Nordea

Log på din Mobilbank (Nordea Mobile) · Tryk på Kontakt nederst i højre hjørne · Tryk på Bookede møder · Tryk på Deltag i mødet · Du er nu klar til mødet!

Nu behøver du ikke længere møde op i en filial for at holde et møde. Du kan deltage i mødet online, uanset hvor du er.

Book møde – Nordea

Book møde | Nordea

Vi er her for at assistere dig, hvis du får brug for det – også om aftenen og i weekenderne. Det er her muligt at booke et møde med en rådgiver online.

Kom godt igang med Onlinemøde – Nordea

Email fra din rådgiver åbnes i e-Boks. • Tjek, om din computer er klar til onlinemødet. • Klik på mødelinket, hvorefter Lync Web App åbner. Kunder uden e-Boks.

Book et onlinemøde | Nordea

Med et onlinemøde, får du et møde ligesom i filialen – men i stedet for at sidde sammen i banken, sidder du og rådgiveren ved hver jeres skærm.

Book et onlinemøde med en erhvervsrådgiver, og få klarhed og svar på dine spørgsmål om køb af erhvervsejendomme

Book et møde med en rådgiver om bolig – Nordea

Book et møde med Nordea om bolig | Nordea

Mødet kan afholdes enten online eller fysisk i filialen. Vi sender dig en sms med en bekræftelse, når mødet er aftalt. Udfyld formularen og du vil blive ringet …

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores rådgivere inden 2 hverdage så vi kan holde et møde om bolig.

Onlinemøder for erhvervskunder – Nordea

Onlinemøder for erhvervskunder | Nordea

… møde op i en filial, for at holde møde med din rådgiver. Hvis du hellere vil sidde på kontoret eller hjemme, kan du holde mødet som et online møde.

Nu behøver du ikke længere møde op i en filial, for at holde møde med din rådgiver. Hvis du hellere vil sidde på kontoret eller hjemme, kan du holde mødet som et online møde.

Onlinemøde – iPad | Nordea

Microsoft Word – Kundeguide iPad

Onlinemøde – iPad. Kundevejledning. Sådan downloades appen. Download Pexip-appen (det fulde navn er Pexip infinity. Connect Mobile) fra App Store.

Onlinemøde – PC og Mac | Nordea

Microsoft Word – Kundeguide PC MAC

Onlinemøde – PC og Mac. Kundevejledning. Sådan kobler du dig på mødet. 1. Du logger på Netbank. 2. Deltag i mødet ved at klikke på mødelinket.

Skal du købe din første bolig, hjælper vi dig – Nordea

Skal du købe din første bolig, hjælper vi dig | Nordea

Skal du købe din første bolig? Det kan godt virke uoverskueligt. Book et møde, så vi kan hjælpe dig. Vores rådgivere er tilgængelige på hverdage kl.

Skal du købe din første bolig? Det kan godt virke uoverskueligt. Book et møde, så vi kan hjælpe dig. Vores rådgivere er tilgængelige på hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-18.

Book møde om Energisparelån – Nordea

Book møde om Energisparelån | Nordea

Her kan du booke et møde med en af vores boligrådgivere omkring Energisparelån. … Ønsker du at holde mødet via telefon eller i en filial? *. Via telefon

Her kan du booke et møde med en af vores boligrådgivere omkring Energisparelån

Keywords: nordea online møde, online møde nordea