Restaurant målet i odense

Ny restaurant rykker ind i det tidligere Målet-lokale:

Ny restaurant rykker ind i det tidligere Målet-lokale: – Vi fik en mulighed, som vi kan se noget historie i | ugeavisen.dk

5. jan. 2022 — Mam er navnet på en ny restaurant med fokus på fransk fine dining og fynske råvarer. Den åbner til marts i det tidligere Målet-lokale.

Mam er navnet på en ny restaurant med fokus på fransk fine dining og fynske råvarer. Den åbner til marts i det tidligere Målet-lokale.

Nyt liv i det gamle Restaurant Målet – Ugeavisen.dk

Nyt liv i det gamle Restaurant Målet | ugeavisen.dk

21. feb. 2020 — Odense får endnu en bar, når Two Socks åbner i Restaurant Målets gamle lokaler. … Det var nemlig her, at Restaurant Målet tidligere lå.

Two Socks er et danskstartet ginkoncept, i en positiv udvikling, og med store forventninger til markedet over de næste år. Vi stiller krav til, og har meget høje forventninger til vores ansatte, og forventer selvfølgelig, at de har det samme til os. Sammen skaber vi succesen.Sådan lyder indledninge..

Restaurant Målet lukker i midten af Odense – MigogOdense

Restaurant Målet lukker i midten af Odense

5. jan. 2022 — Mam er navnet på en ny restaurant med fokus på fransk fine dining og fynske råvarer. Den åbner i det tidligere Målet-lokale.

Restaurant Målet midt i Odense er en institution i det odenseanske restaurationsmiljø, som siden 1972 har serveret “god mad i hyggelige omgivelser og i godt selskab.

Restaurant Målet Odense C – Dagens Menu

24. maj 2020 — Odense-nyhedsbrevet. Få dagens vigtigste nyheder og bedste historier fra Odense i et dagligt nyhedsbrev, der klæder dig på med både overblik og …

Finere fransk dining rykker ind i det tidligere Restaurant Målet

Schnitzel på menuen til ære for forgængeren: Finere fransk dining rykker ind i det tidligere Restaurant Målet | fyens.dk

Vi håber du er sulten når du besøger Malet Sports Pub & Restaurant som ligger Jernbanegade 17. Restauranten har med udgangspunkt i 222 anmeldelser fået en.

Mam er navnet på en ny restaurant med fokus på fransk fine dining og fynske råvarer. Den åbner i det tidligere Målet-lokale.

Restaurant Målet genopstår: Anarkist Beer & Food Lab hylder …

Restaurant Målet genopstår: Anarkist Beer & Food Lab hylder den legendariske restaurant | fyens.dk

Restaurant Målet, adresse — Jernbanegade 17, 5000 Odense, Danmark, telefon 66 17 82 41, åbningstider. Findes i kategorier: restaurant, sushirestaurant, …

Restaurant Målet genopstår. Sådan da.Når Anarkist Beer & Food Lab genåbner onsdag 27. maj, bliver det med en hyldest til den legendariske restaurant og sports-pub, der lukkede i 2018.Og menukortet vil derfor byde på wienerschnitzler, tarteletter og rødgrød til dessert, fortæller Morten Høite f..

Restaurant Målet, Odense C (Bar) – Eatie

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Kontakt os mandag til lørdag fra kl. 11:30 – 23:00 (lukket søndag). på tlf. 66 17 82 41. Restaurant Målet​. ​. Jernbanegade 17 5000 Odense C

Restaurant Målet, Odense – polomap

Restaurant Målet, Odense — Jernbanegade, telefon 66 17 82 41, åbningstider

Restaurant Målet, adresse — Jernbanegade 17, 5000 Odense, Danmark, telefon 66 17 82 41, åbningstider. Findes i kategorier: restaurant, sushirestaurant, burgerrestaurant.

Kontakt Restaurant Målet i Odense Midtby

Keywords: restaurant målet i odense